Συστατικά: ξύδι βαλσάμικο με σμέουρο (χυμός σμέουρο 76%, ξύδι μήλου, μούστος σταφυλιού, φυσικά αρώματα), αγάρ αγάρ
Χρήσεις:
Λόγω της μορφής του οι εφαρμογές του σταματούν μόνο από τη φαντασία του καθενός. Μερικές προτάσεις μας είναι οι εξής:
- Μπορεί να λιώσει και να κρυώσει σε διαφορετικό σχήμα
- Αν το στεγνώσετε γίνεται πιο τραγανιστό
- Μπορεί να γίνει σκόνη
- Μπορεί να περαστεί από ρεντέ
- Κρέας
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ριζότο
- Γιαούρτι
- Σαλάτες
- Τυριά
- Επιδόρπια
- Παγωτά