Συστατικά: ξύδι βαλσάμικο από τη Modena, αγάρ αγάρ
Χρήσεις:
Λόγω της μορφής του οι εφαρμογές του σταματούν μόνο από τη φαντασία του καθενός. Μερικές προτάσεις μας είναι οι εξής:
- Μπορεί να λιώσει και να κρυώσει σε διαφορετικό σχήμα
- Αν το στεγνώσετε γίνεται πιο τραγανιστό
- Μπορεί να γίνει σκόνη
- Μπορεί να περαστεί από ρεντέ
- Καναπεδάκια
- Μύδια
- Σαλάτες
- Foie gras
- Τυριά
- Φρούτα
- Επιδόρπια
- Παγωτά
- Ριζότο
- Πίτσα
Tips:
- Δοκιμάστε το σε τορτέλι με κολοκύθα