Συστατικά: Λευκή βελγική σοκολάτα, νιφάδες (αλεύρι σίτου, ζάχαρη, συμπυκνωμένο βούτυρο, αποκορυφωμένο γάλα σε σκόνη, αλάτι, καραμέλα, εκχύλισμα βύνης κριθαριού), αλεύρι ρυζιού, βατόμουρο, σκόνη γιαουρτιού, ζάχαρη,
Χρήσεις:
- Σε Πάβλοβα
- Ως topping για παγωτό
- Σε puncakes
- Σε σαλάτα με φράουλες και κατσικίσιο τυρί
- Σε πανακότα με κόκκινα φρούτα
Tips:
- Συνδυάστε την με φουαγκρά και σάλτσα κόκκινα φρούτα