Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Συστατικά: αντσούγιες, ηλιέλαιο, αλάτι
Χρήσεις:
- Ιδανικό για dressing
- Σάλτσες
- Πίτσες
- Μπρουσκέτες
- Σαλάτες
36,16 €
Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Συστατικά: αντσούγιες, ηλιέλαιο, αλάτι
Χρήσεις:
Βάρος | 610 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Κονσέρβα |
Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.
Ο συνδυασμός του φουντουκιού από τα βουνά του Πιεμόντε και της αντζούγιας από τη θάλασσα της Κανταμπρίας, δημιουργούν ένα πρωτότυπο συνδυασμό που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.
Η λέξη Gomasio προέρεχεται από τις Ιαπωνικές λέξεις Goma (σουσάμι) και shio (αλάτι). Αυτό το gomasio θα σας δώσει μια θαλασσινή νότα στα πιάτα, από το μαρούλι της θάλασσας, καθώς και την άισθηση του καβουρδίσματος από το τοστρισμένο φαγόπυρο.