Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Συστατικά: αντσούγιες, ηλιέλαιο, αλάτι
Χρήσεις:
- Ιδανικό για dressing
- Σάλτσες
- Πίτσες
- Μπρουσκέτες
- Σαλάτες
36,16 €
Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Λεπτά κομμάτια αντζούγιας μέσα σε ηλιέλαιο.
Συστατικά: αντσούγιες, ηλιέλαιο, αλάτι
Χρήσεις:
Βάρος | 610 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Κονσέρβα |
Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.
Αυτή η κλασσική συνταγή από τη Γαλλία, χρησιμοποιείται είτε σα σούπα είτε σαν ένας πλούσιος ζωμός για πιάτα με οστρακοειδή.
Αυτό το μείγμα αφυδατωμένων φυκιών έχει πάρα πολλές χρήσεις.