Κατεύθυνση: έντονο άρωμα εσπεριδοειδών και μαύρου πιπεριού
Συστατικά: λεμόνι, πορτοκάλι, πιπέρι Lampong, κόλιανδρο
Χρήσεις:
- Σε λευκά κρέατα (όπως κοτόπουλο, Ψάρια)
- Ταιριάζει σε λευκές σάλτσες όπως αυγολέμονο για Ψάρια αλλά και για κρέας
- Καρυκεύει ceviche και carpaccio ψαριού
- Σολωμός φρέσκος ή καπνιστός
- Ζυμαρικά με θαλασσινά αλλά και κοτόπουλο
- Χοιρινό
- Καρύκευση σε Dressing και Vinaigrette
- Καρυκεύει αρτοσκευάσματα και ζύμες για τάρτες
Tips:
- Ταιριάζει πολύ με ψητά σπαράγγια και μπρόκολο