Γάρος από αντζούγιες

SKU: DB100

25,88 

Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.

Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.

Συστατικά: απόσταγμα παστής αντσούγιας, αλάτι

Χρήσεις:

  1. Χρησιμοποιείται αντί για αλάτι σε κρέας και λαχανικά
  2. Μαρινάτες
  3. Dressing
  4. Σούπες
  5. Ιδανικό με ζυμαρικά
  6. Ραβιόλι θαλασσινών
  7. Εξαιρετικό σε spaghetti all’olio ή spaghetti all’ vongole
  8. Πίτσα
  9. Καρύκευση σε λαδολέμονο για ψητά Ψάρια
  10. Κουνουπίδι στο φούρνο
  11. Φασόλια φούρνου
  12. Κρύες σαλάτες
  13. Μαρινάτες για carpaccio ή tartare ψαριών
  14. Σε συνταγές με κάπαρη και λιαστή τομάτα

Tips:

  1. Χρησιμοποιήστε το σε ceasar’s salad αντί για αντζούγιες
  2. Ρίξτε μερικές σταγόνες γάρου πάνω σε ένα μοσχαρίσιο steak μετά το μπάρμπεκιου, αναδεικνύοντας τη γεύση του

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 250 g
Είδος συσκευασίας

Γυάλινο