Συστατικά: φιλέτα αντζούγιας 30%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φουντούκια Piemonte IGP 23%, κακάο, φυτικές ίνες, φυσική γεύση, αλάτι, νερό, ζάχαρη
Χρήσεις:
- Ρύζι
- Κρέας
- Θαλασσινά
- Κολοκύθα
- Πουρέ μανιταριών
27,80 €
Ο συνδυασμός του φουντουκιού από τα βουνά του Πιεμόντε και της αντζούγιας από τη θάλασσα της Κανταμπρίας, δημιουργούν ένα πρωτότυπο συνδυασμό που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.
Συστατικά: φιλέτα αντζούγιας 30%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φουντούκια Piemonte IGP 23%, κακάο, φυτικές ίνες, φυσική γεύση, αλάτι, νερό, ζάχαρη
Χρήσεις:
Βάρος | 390 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο |
Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.
Τόνος κομμένος σε μικρά κομμάτια, με πλούσια γεύση και άρωμα από την περιοχή του Equador.
Αυτή η κλασσική συνταγή από τη Γαλλία, χρησιμοποιείται είτε σα σούπα είτε σαν ένας πλούσιος ζωμός για πιάτα με οστρακοειδή.