Καρύκευμα για Pulled pork

SKU: V027301

39,66 

Καρύκευμα με έντονο άρωμα και γεύση καπνιστής πάπρικας, με πληθώρα εφαρμογών.

Συστατικά: πάπρικα, 18% καπνιστή πάπρικα, κόλιανδρος, πιπέρι, μπαχάρι, φυσικά αρώματα, δενδρολίβανο, φύλλα δάφνης, μαντζουράνα, θυμάρι, κρεμμύδι, σκόρδο, ζάχαρη, αλάτι

Χρήσεις:

  1. Καρύκευση χοιρινό πριν το ψήσιμο
  2. Καρύκευση σε κιμά
  3. Σούπες

Τρόπος Χρήσης: 25 γραμμάρια ανά κιλό κρέατος

  1. Χωρίστε το κρέας σε μερίδες των 500 γραμμαρίων και καρυκεύστε με το Καρύκευμα για Pulled Pork.
  2. Κλείστε το αεροστεγώς σε σακούλα μαγειρέματος και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
  3. Μαγειρέψτε το στον ατμό στους 85 °C για 7-8 ώρες.
  4. Ψύξτε το πάλι στο ψυγείο.
  5. Διαχωρίστε το κρέας από τα κόκαλα και αναμείξτε το με τους χυμούς του από το ψήσιμο.
  6. Έπειτα έχετε 2 επιλογές για να χρησιμοποιήσετε και τη Σάλτσα για Pulled Pork:
    1. Ανακατέψτε το κρέας που έχετε από το βήμα 5 με τη Σάλτσα για Pulled Pork.
    2. Σερβίρετε το πιάτο σας χρησιμοποιώντας τη Σάλτσα για Pulled Pork κατευθείαν ως σάλτσα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1500 g
Είδος συσκευασίας

Πλαστικό