Κρέμα 4 τυριών από grana padano, emmenthal, fontina, italico.
Συστατικά: τυρί Italico 40%, τυρί Emmental 27%, τυρί Fontina 20%, τυρί grana Padano 13%, βούτυρο, φυτικές ίνες
Χρήσεις:
- Καρύκευση σε πίτσες
- Ριζότο
- Σάλτσες
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Παρασκευή fondue
Tips:
- Βάση για cheeseballs μαζί με ανθότυρο και κρέμα γάλακτος
Πρόταση για εφαρμογή: Ομογενοποιούμε 1.5 λίτρο κρέμα γάλακτος με 830 γραμμάρια κρέμα 4 τυριών (1 κονσέρβα), κρύα. Το αποτέλεσμα θα μας δώσει περίπου 55-60 μερίδες. Σε κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε περίπου 40 γραμμάρια του μείγματος.