Βάση από μανιτάρια champignons μαζί με λευκή τρούφα. Δημιουργούν μια τέλεια κρέμα.
Συστατικά: μανιτάρια Chamignons 80%, τρούφα 4%(Φλούδες τρούφας, λευκή τρούφα), κρασί, κρεμμύδι, βούτυρο, φυτικές ίνες, αρωματικά βότανα, μπαχαρικά, μαγιά, άμυλο πατάτας & καλαμποκιού, αλάτι, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο
Χρήσεις:
- Οπουδήποτε θέλουμε να δώσουμε τη γεύση της τρούφας
- Ριζότο
- Πολέντα
- Σούπες
- Αλμυρές τάρτες
- Σάλτσες για Ζυμαρικά
- Γέμιση σε Ζυμαρικά
- Topping σε pizza
- Ενίσχυση σε δικές σας σάλτσες μανιταριών
- Ταιριάζει πολύ με σπαράγγια
- Πατατοσαλάτα
Tips:
- Καρυκεύστε cream cheese για συνοδεία αλλαντικών.
- Δημιουργήστε ένα διαφορετικό vitello tonnato καρυκεύοντας τη σάλτσα τόνου.
- Χρησιμοποιώντας τη λευκή κρέμα tartufata σε συνδυασμό με ελαιόλαδο και σκούρη κρέμα βασλάμικο, δημιουργείται ένα “Welcome” για εστιατόρια.