Συστατικά: τυρί Pecorino Romano PDO 65%, τυρί Italico 35%, βούτυρο
Χρήσεις:
- Σάλτσα για ζυμαρικά
- Ριζότο
- Πίτσα
- Μπρουσκέτα
- Αραιωμένη για dip λαχανικών
Tips:
- Συμπληρώνοντας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι φτιάχνετε τη δικιά σας σάλτσα cacio e pepe.
Πρόταση για εφαρμογή: Ομογενοποιούμε 1 λίτρο κρέμα γάλακτος με 550 γραμμάρια κρέμα πεκορίνο (1 βάζο), κρύα. Το αποτέλεσμα θα μας δώσει περίπου 35-40 μερίδες. Σε κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε περίπου 40 γραμμάρια του μείγματος.