Κατεύθυνση: Ελαφρά πικάντικη πάστα κόκκινου κάρυ με αρώματα Ταϊλάνδης. Ιδανική για θαλασσινές κι όχι μόνο παρασκευές.
Συστατικά: 5% τζίντζερ, 6% τσίλι, λεμονόχορτο, ρίζα galangal, κόλιανδρος, κύμινο 1%, κάρδαμο, πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι, γάλα καρύδας σε σκόνη, ηλιέλαιο, gula djawa (ζάχαρη από φοίνικα, νερό, αλάτι, καρύδια, σάλτσα ψαριών (νερό, γαύρος, αλάτι, ζάχαρη)), άμυλο πατάτας, 2% krachai, 1% τίλιο, σκόνη Γαρίδες 0,3% (καλαμποκάλευρο, αλάτι, γαρίδες), εκχύλισμα πάπρικας
Χρήσεις:
- Γαρίδες, Καραβίδες, Μύδια
- Σάλτσα για μεγάλα Ψάρια
- Σούπες θαλασσινών
- Κοτόπουλο
- Κεφτέδες
- Κόκκινες σάλτσες
- Ζυμαρικά
- Σε συνταγές με Noodles όπως την παραδοσιακή συνταγή Pad Thai
- Αραιώνεται με κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι
- Μαρινάρισμα για ψητά λαχανικά
- Κεφτέδες λαχανικών
- Καρύκευση σε άλευρα
- Καρύκευση μαγιονέζας
- Καρύκευση γιαουρτιού
- Ρύζι
- Πολέντα
- Καρύκευση σε κρύες σαλάτες οσπρίων
- Δίνει ένταση και ethnic κατεύθυνση σε dressing για σαλάτες
- Τυρί φέτα
- Σούπες βελουτέ (κολοκύθα, καρότο, γλυκοπατάτα)
Tips:
- Χρησιμοποιήστε το για ένα διαφορετικό σαγανάκι με γαρίδες ή μύδια.
- Δοκιμάστε την Ταϊλανδέζικη πάστα κόκκινου κάρυ με μπισκ & κρέμα γάλακτος για μια διαφορετική γαριδομακαρονάδα.