Συστατικά: στερεά τομάτας, σακχαρόζη, κηρώδες άμυλο ρυζιού
Χρήσεις:
- Ως ντεκόρ σε πιάτα
- Πάνω σε φιλέτα ψαριών
- Σε ωμές παρασκευές με ψάρια ή κρέας
- Σε τυριά
- Σε σαλάτες
Tips:
- Συνδυάστε την με χώμα μαύρης ελιάς και συνοδέψετε μια πανακότα φέτας.
Συστατικά: στερεά τομάτας, σακχαρόζη, κηρώδες άμυλο ρυζιού
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 300 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Πλαστική συσκευασία |
Καθαρό Βάρος | 300gr |
Τι είναι η σπιρουλίνα; Η σπιρουλίνα ανήκει στα μικρο-άλγη και αναπτύσσεται σε θερμά, αλκαλικά περιβάλλοντα με υψηλή υγρασία.
Νιφάδες μαύρου σκόρδου που το χρώμα και η γεύση τους προσδίδει στο πιάτο σας ένα ιδιαίτερο στοιχείο. Προτείνετε να χρησιμοποιηθεί και σα διακόσμηση.