Συστατικά: πιπεριά από κίτρινο τσίλι “capsicum baccatum”(80.30%), σογιέλαιο, αλάτι.
Χρήσεις:
- Ως σάλτσα ή μαρινάρισμα για ψητό χοιρινό ή κοτόπουλο
- Ως κρέμα για risotto με θαλασσινά ή κοτόπουλο
- Ως μαρινάδα για ceviche
- Ως dressing για σαλάτες
- Καρύκευση για σούπες με ψάρι και λαχανικά
- Ως συνοδευτικό dip για ψητά κρέατα ή ψάρια
Tips:
- Συνδυάστε την με ξύδι μάνγκο για να φτιάξετε dressing ή μαρινάδες για ωμές παρασκευές.
- Αναμείξτε την με την cheddar sauce για να φτιάξετε συνοδευτικά dip.