Η πεπερονάτα αυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της περιοχής του Piemonte με κόκκινες και κίτρινες πιπεριές μαγειρεμένες με κρεμμύδι, ντομάτα και μπαχαρικά.
Συστατικά: πιπεριές κίτρινες, πιπεριές κόκκινες 68%, χυμός τομάτας, κρεμμύδια, τοματοχυμός διπλής συμπύκνωσης, σκόρδο, μπαχαρικά, αρωματικά βότανα, άμυλο πατάτας, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι
Χρήσεις:
- Ως ζεστό ορεκτικό μαζί με λουκάνικο ή φέτα
- Ως κρύο μαζί με μοτσαρέλα
- Σε σάλτσα για κοτόπουλο
- Ταιριάζει πολύ με ελιές και αυγά
Tips:
- Εναλλακτική πρόταση για πεϊνιρλί