Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη 0,6%, μαγιά μπύρας
Χρήσεις:
- Πλάτο τυριών
- Σαλάτες
Tips:
- Χρησιμοποιήστε το pergamena di pane αντί για ψωμί σε μπρουσέτα
8,59 €
Παραδοσιακή συνταγή από τη Σαρδηνία. Αυτά τα λεπτά τραγανά φύλλα ζύμης με ρίγανη έχουν πολλές χρήσεις.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη 0,6%, μαγιά μπύρας
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 200 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Πλαστικό |
Saba, ή mosto cotto, είναι η reduction του μούστου με σκούρο καστανό χρώμα, πυκνότητα σιροπιού, γλυκιά γεύση, ωραία και έντονη μυρωδιά.
Παραδοσιακή συνταγή από τη Σαρδηνία. Αυτά τα λεπτά τραγανά φύλλα ζύμης με χρώμα ενεργού άνθρακα έχουν πολλές χρήσεις.
Παραδοσιακή συνταγή από τη Σαρδηνία. Αυτά τα λεπτά τραγανά φύλλα ζύμης με γεύση κρεμμυδιού έχουν πολλές χρήσεις.