Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη 0,6%, μαγιά μπύρας
Χρήσεις:
- Πλάτο τυριών
- Σαλάτες
Tips:
- Χρησιμοποιήστε το pergamena di pane αντί για ψωμί σε μπρουσέτα
8,93 €
Παραδοσιακή συνταγή από τη Σαρδηνία. Αυτά τα λεπτά τραγανά φύλλα ζύμης με ρίγανη έχουν πολλές χρήσεις.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη 0,6%, μαγιά μπύρας
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 200 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Πλαστικό |
Saba, ή mosto cotto, είναι η reduction του μούστου με σκούρο καστανό χρώμα, πυκνότητα σιροπιού, γλυκιά γεύση, ωραία και έντονη μυρωδιά.
Βιολογικό σιρόπι μήλου με γλυκιά και φρουτώδη γεύση. Χωρίς επιπρόσθετες χρωστικές και ζάχαρη.
Παραδοσιακή συνταγή από τη Σαρδηνία. Αυτά τα λεπτά τραγανά φύλλα ζύμης με γεύση κρεμμυδιού έχουν πολλές χρήσεις.