Κλασσική συνταγή πέστο βασιλικού από την περιοχή της Liguria
Χρήσεις:
- Iδανικό για ζυμαρικά
- Ριζότο
- Σούπες
- Dressing για μεσογειακές σαλάτες
- Σάντουιτς
Tips:
- Καρύκευση για σούπα minestrone
10,06 €
Κλασσική συνταγή πέστο βασιλικού από την περιοχή της Liguria.
Κλασσική συνταγή πέστο βασιλικού από την περιοχή της Liguria
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 500 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο |
Κλασσική συνταγή πέστο βασιλικού από την περιοχή της Liguria, καρυκευμένη με ξύσμα λεμόνι.
Το σεϊτάν αποτελείται από σιτάρι ολικής άλεσης από το οποίο έχει αφαιρεθεί το άμυλο και έχει μείνει η γλουτένη. Με την προσθήκη νερού δημιουργείται αυτό το γευστικό προϊόν το οποίο θυμίζει αρκετά σε υφή και εμφάνιση το κρέας και είναι πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης.
Παραδοσιακή συνταγή chimicurri από την Αργεντινή. Πράσινη στο χρώμα, με κυριάρχο το άρωμα και τη γεύση του μαϊντανού και ελαφρές νότες τσίλι.