Ρύζι Vialone nano, Α’ ποιότητας, μεσαίου κόκκου από την περιοχή της Verona.
Χρήσεις:
- Ριζότο
- Κροκέτες ρυζιού (arancini)
Tips:
- Ιδανικό για ριζότο θαλασσινών, λόγω της κρεμώδους υφής του
7,35 €
Ρύζι Vialone nano, Α’ ποιότητας, μεσαίου κόκκου από την περιοχή της Verona.
Ρύζι Vialone nano, Α’ ποιότητας, μεσαίου κόκκου από την περιοχή της Verona.
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 1000 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Vacuum |
Το ρύζι Bomba, ιδανικό για Paella, πιστεύεται πως κατάγεται από μία ινδική ποικιλία που έφτασε στην ιβηρική χερσόνησο από την Μέση Ανατολή. Είναι γνωστό για την ιδιότητά του να μην κολλάει χάρη στην αμυλόζη που περιέχει. Έχει κοντό, σχεδόν κυκλικό κόκκο, χρώμα λευκό περλέ και ομοιόμορφο σχήμα.
Ρύζι Baldo Α’ ποιότητας, μετρίου κόκκου. Έχει εξαιρετική γεύση, πλούσια σάρκα και άρωμα.