Σκόνη από πιπερόριζα ή τζίντζερ με ζωηρό άρωμα και γεύση, κατά πολύ ηπιότερα καυστική από τη φρέσκια. “Δένει” απόλυτα με πολλά μπαχαρικά και είναι κύριο συστατικό του Κάρυ, Μπαχαράτ και του Garam Masala.
Συστατικά: 100% πιπερόριζα
Χρήσεις:
- Στην ευρωπαϊκή κουζίνα χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές εφαρμογές
- Στην ασιατική, σε αλμυρές
- Συμπληρώνει συνταγές με κοτόπουλο, πάπια, χοιρινό, οστρακοειδή
- Πιάτα με γλυκοπατάτες
- Γλυκοκολοκύθα
- Σούπες με κρέας
- Πιάτα με κάρυ αλλά
- Dressing για σαλάτα
- Σάλτσα μήλου
- Μηλόπιτες και άλλες γλυκές πίτες
Tips:
- Δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο στο τσάι σας