Συστατικά: 42% πούλπα Kalamansi, λευκό ξύδι 41%, ζάχαρη
Χρήσεις:
- Σαλάτες
- Dressing
- Vinaigrette
- Μαρινάτες
- Ceviche
- Relish
- Chutney
- Στρείδια
- Λαβράκι
- Γαρίδα
- Κοτόπουλο
- Πάπια
- Πουρέ καρότου
- Αβοκάντο
- Πλιγούρι
- Κινόα
- Κάρυ
- Μαύρη σοκολάτα
- Καραμέλα
- Tartare
19,10 €
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα kalamansi δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.
Συστατικά: 42% πούλπα Kalamansi, λευκό ξύδι 41%, ζάχαρη
Χρήσεις:
Βάρος | 500 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο |
Πλιγούρι χονδρό εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Η τεχνογνωσία της επεξεργασίας του σιταριού είναι μακρόχρονη και υψηλή. Το αποτέλεσμα, τέλειο.
Μείγμα με άσπρη, μαύρη και κόκκινη κινόα. Το επονομαζόμενο και “Ρύζι των Ίνκας”. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική και αποτελεί ένα υγιεινό και superfood προϊόν. Ευκολοχώνευτη και πλούσιο σε Ω-3. Δίνει ωραίο χρώμα στα πιάτα σας.
Πλιγούρι ψιλό εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Η τεχνογνωσία της επεξεργασίας του σιταριού είναι μακρόχρονη και υψηλή. Το αποτέλεσμα, τέλειο.
Ένα premium μηλόξυδο για χρήσεις κατά το μαγείρεμα αλλά και ωμό με ωραίο πορφυρό χρώμα.
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα μάνγκο δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.
Ξύδι Jerez από της περιοχή Jerez της Ανδαλουσίας στην Ισπανία. Η ποικιλία του μούστου για την παραγωγή του ξυδιού είναι Pedro Ximenez και γι αυτό είναι πιο γλυκό σε σχέση με άλλα ξύδια Jerez.
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα της πιπεριάς espelette δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.