Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του ζυμαρικού αυτού, είναι 100% Ιταλικά από τοπικούς παραγωγούς.
Το καλούπι από μπρούντζο (trafilata al bronzo) δίνει μια πιο αργή παραγωγή, με το πλεονέκτημα, το ζυμαρικό να αποκτά μια “θαμπή” και τραχιά υφή ώστε η σάλτσα και το καρύκευμα που χρησιμοποιήθηκε να “μένει” πάνω του.
Η αποξήρανση στους φούρνους, γίνεται αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία έτσι ώστε το ζυμαρικό να μην “καεί”, εξασφαλίζοντας και όλες τις θρεπτικές ιδιότητές του.
Συστατικά: 100% Ιταλικό σιμιγδάλι σιταριού, νερό
Χρήσεις:
- Συνταγές με ραγού
- Αστακό
- Διάφορα πέστο
- Κρέμα tartufata
- Κρέμα πορτσίνι