Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Magna Carta

Η ιστοσελίδα eshop.magnacarta.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες/πελάτες της σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης. Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας. Η Magna Carta IKE δηλώνει στον επισκέπτη ότι λαμβάνει κάθε αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

Γενικά

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Magna Carta IKE (magnacarta.gr), με έδρα στο Καλοχώρι, Θεσσαλονίκης, οδός Μακεδονομάχων 16, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παπαχρήστο Ηλία.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να επιλέγει, να προβάλει, να τροποποιεί, να αποσύρει και να μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών της, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο έχει το δικαίωμα να πράξει και στις εκπτώσεις/προσφορές της, καθώς και στην τιμολογιακή της πολιτική.

Κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, σημαίνει ότι αποδέχεται ρητά τους όρους της παρούσας Σύμβασης, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.

Αποστολή της παραγγελίας σας, σημαίνει αποδοχή όλων των όρων της παρούσας Σύμβασης.

 

Τιμές προϊόντων

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Οι τιμές αφορούν προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας και οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Σύνδεση/Εγγραφή/Πρόσβαση στις πληροφορίες

Για να εκτελεστεί η παραγγελία, απαιτείται συμπλήρωση/αποστολή της σχετικής φόρμας με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του χρήστη/πελάτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email). Όλα τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν αυστηρά απόρρητα, ελέγχονται μόνο από τους υπεύθυνους του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν μπορεί η εταιρεία μας να τα μοιραστεί με τρίτους, χωρίς τη συναίνεση του πελάτη/χρήστη, εκτός αν είναι υποχρεωτικό με απόφαση δικαστηρίου, σύμφωνα με το νόμο.

 

Διόρθωση/Διαγραφή πληροφοριών

Αν ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να αλλάξει/τροποποιήσει τα προσωπικά του στοιχεία, όπως π.χ. διεύθυνση, μπορεί να το κάνει μέσα από τη διαχείριση του προσωπικού του λογαριασμού στην ιστοσελίδα.

Αν, πάλι, επιθυμεί να ακυρώσει την εγγραφή του, μπορεί να μας αποστείλει email στη διεύθυνση eshop[at]magnacarta[dot]gr, ώστε να γίνει η διαγραφή από τα αρχεία μας.

 

Τροποποίηση/Κατάργηση του περιεχομένου ιστοσελίδας

Η Magna Carta IKE διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών της. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να βελτιώνει και να ενημερώνει την ιστοσελίδα της, γι αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας συστήνουμε να διαβάζεται την παρούσα σελίδα, ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές (οι τυχόν αλλαγές στους όρους δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει).

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, λογισμικού, συνδέσμων, newsletter κλπ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Magna Carta IKE και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς επίσης η παρουσίαση των παραπάνω στην ιστοσελίδα eshop.magnacarta.gr σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου, τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας eshop.magnacarta.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς και γενικά κάθε είδους ενέργεια πάνω στα εμπορικά, οικονομικά και πάσης φύσεως αρχεία της εταιρείας, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας eshop.magnacarta.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Η Magna Carta IKE δημιούργησε τον παρόντα ιστότοπο, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών των πελατών της. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο, o πελάτης/χρήστης, να μας παρέχει κάποια προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου και email), με σκοπό τη διεκπεραίωση της παραγγελίας, την τιμολόγησή της και την παράδοση της.

Η εταιρεία μας, σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη/πελάτη, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών τους στοιχείων και πληροφοριών που μας εμπιστεύονται και ότι αυτά θα διαχειρίζονται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις τις ισχύουσας νομοθεσίας, του ν.2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων του πολίτη (άρθρο 11-13) και του ν.3471/2006 περί προστασίας του πολίτη στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα.

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η Magna Carta IKE διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Η δήλωση ψευδών ηλεκτρονικών διευθύνσεων ή πληροφοριών ή προσωπικών στοιχείων, κατά την αποστολή πληροφοριών online, θα αποτελέσουν (οι ψευδείς πληροφορίες καθώς και το IP-address) μέρος οποιασδήποτε νόμιμης έρευνας και το τεχνικό τμήμα της Magna Carta IKE δύναται να επεξεργαστεί τα ηλεκτρονικά μηνύματα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

 

Ευθύνη του χρήστη/περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία Magna Carta IKE δεν εγγυάται και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του site της ούτε για την καθυστέρηση ή αδυναμία χρήσης του site της ή για τυχόν σφάλματα κατά τη μεταφορά δεδομένων ή πληροφοριών (καταστροφή αρχείων, αποθήκευση ιών, κλοπή δεδομένων κλπ.).

Η ευθύνη για τη δημοσίευση ή μεταφορά οποιουδήποτε περιεχομένου από το χρήστη/επισκέπτη/πελάτη μέσω των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας, ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. Σε καμία περίπτωση δε θεωρείται υπεύθυνος ο ιστότοπος μας για οποιοδήποτε λάθος ή βλάβη που τυχόν προκύψει από τη χρήση οποιοδήποτε περιεχομένου που μεταφέρεται ή αναρτάται από τον χρήστη. Η χρήση του ιστότοπου eshop.magnacarta.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνούς νόμους, οι οποίοι δεν πρέπει να παραβιάζονται.

Ο χρήστης συμφωνεί να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου για:

  1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μεταφορά οποιοδήποτε υλικού που είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, υβριστικό ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
  2. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με άλλες μεθόδους για την εγκατάσταση κάθε μορφής υλικού (π.χ.κείμενο, εικόνα), που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή για την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης προώθησης προϊόντων.
  3. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με άλλες μεθόδους, οι οποίες παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων.
  4. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μεταφορά με άλλες μεθόδους, οποιουδήποτε υλικού που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιουδήποτε άλλους ηλεκτρονικούς κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που σχεδιάστηκαν με σκοπό να καταστρέψουν, να βλάψουν ή να περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  5. Προσβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά δικαιώματα άλλων χρηστών ή προκαλεί βλάβη σε ανήλικους.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτους, οι οποίοι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας.

Κάθε χρήση αντίθετη με τους παραπάνω όρους, δίνει το δικαίωμα στην εταιρεία μας να προβεί στην άμεση διακοπή της λειτουργίας του λογαριασμού του χρήστη.

Cookies

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του και τη διευκόλυνσή τους.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη, με σκοπό να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του, (δηλ. να μας ¨”αναγνωρίζει” και να μη χρειάζεται να κάνουμε login), χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.

Η εταιρεία μας τα χρησιμοποιεί για να εκτελούμε τις παραγγελίες σας όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ, σε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης το επιθυμεί, υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής τους.

Όροι χρήσης της υπηρεσίας newsletter

Η ιστοσελίδα eshop.magnacarta.gr στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχει δίνει στο χρήστη/πελάτη τη δυνατότητα, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) της ιστοσελίδας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο υποβάλλοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, στο αντίστοιχο πεδίο. Εφόσον παύσει ο χρήστης να ενδιαφέρεται για τη λήψη των ενημερωτικών μηνυμάτων, του δίνεται η δυνατότητα να δηλώσει την επιθυμία του για παύση της αποστολής τους μέσα από το σχετικό ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα που του αποστέλλεται.

 

Τροποποίηση Όρων & Προϋποθέσεων

Η ιστοσελίδα eshop.magnacarta.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους ή/και κανόνες ή/και τις προϋποθέσεις, που γίνονται μέσω αυτής χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην παρούσα σελίδα.

 

Δυνατότητα υποβολής σχολίων

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων στην ιστοσελίδα μας παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες της ιστοσελίδας. Η δυνατότητα αυτή είναι ελεύθερη. Ωστόσο, η Συντακτική Ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, καθώς και χωρίς την υποχρέωση αιτιολογίας, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι δεν πληρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να μειώσει ή να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα μας, και γενικότερα εάν κριθεί ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας eshop.magnacarta.gr, καθώς και
οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή του eshop μας και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς.

Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από τον
επισκέπτη ή χρήστη αυτού, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

No products in the cart.