Συστατικά: 42% πούλπα σμέουρου, λευκό ξύδι 41%, ζάχαρη
Χρήσεις:
- Πάπια
- Foie gras
- Λαγό
- Κοτόπουλο
- Σαλιγκάρια
- Μπακαλιάρο
- Αρακά
- Καρότο
- Γλυκές σάλτσες
- Κατσικίσιο τυρί
- Φρούτα
- Μαρινάτες
- Relish
- Chutney
- Τουρσιά
- Tartare
18,19 €
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα φραμπουάζ δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.
Συστατικά: 42% πούλπα σμέουρου, λευκό ξύδι 41%, ζάχαρη
Χρήσεις:
Βάρος | 500 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο |
Λάδι που προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη του καρπού του φουντουκιού. Περιέχει βιταμίνη Ε και Ω-9.
Ένα premium μηλόξυδο για χρήσεις κατά το μαγείρεμα αλλά και ωμό με ωραίο πορφυρό χρώμα.
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα τομάτας δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.
Ο συνδυασμός του λευκού ξυδιού μαζί με τη πούλπα από σύκο δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και χρώμα.
Ξύδι Jerez από της περιοχή Jerez της Ανδαλουσίας στην Ισπανία. Η ποικιλία του μούστου για την παραγωγή του ξυδιού είναι Pedro Ximenez και γι αυτό είναι πιο γλυκό σε σχέση με άλλα ξύδια Jerez.