Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του ζυμαρικού αυτού, είναι 100% Ιταλικά από τοπικούς παραγωγούς.
Το καλούπι από μπρούντζο (trafilata al bronzo) δίνει μια πιο αργή παραγωγή, με το πλεονέκτημα, το ζυμαρικό να αποκτά μια “θαμπή” και τραχιά υφή ώστε η σάλτσα και το καρύκευμα που χρησιμοποιήθηκε να “μένει” πάνω του.
Η αποξήρανση στους φούρνους, γίνεται αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία έτσι ώστε το ζυμαρικό να μην “καεί”, εξασφαλίζοντας και όλες τις θρεπτικές ιδιότητές του.
Χρήσεις:
- Σούπες
Tips:
- Μπορούμε να το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα για πιο έντονη γεύση
- Μπορούμε να το αναμείξουμε με πλιγούρι