Κρέμα 5 τυριά από grana padano, emmenthal, fontina, italico, gorgonzola
Συστατικά: τυρί Gorgonzola 42%, τυρί Italico 21%, τυρί grana Padano 15%, τυρί Emmental 11%, τυρί Fontina 11%, βούτυρο
Χρήσεις:
- Καρύκευση σε πίτσες
- Ριζότο
- Σάλτσες
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Παρασκευή fondue
Tips:
- Βάση για cheeseballs μαζί με ανθότυρο και κρέμα γάλακτος
Πρόταση για εφαρμογή: Ομογενοποιούμε 1.5 λίτρο κρέμα γάλακτος με 830 γραμμάρια κρέμα 5 τυριών (1 κονσέρβα), κρύα. Το αποτέλεσμα θα μας δώσει περίπου 55-60 μερίδες. Σε κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε περίπου 40 γραμμάρια του μείγματος.