Καπαρόμηλα μέσα σε ξύδι από κρασί.
Συστατικά: κάπαρη, ξύδι από κρασί, αρωματικά βότανα, ζάχαρη, αλάτι
Χρήσεις:
- Ιδανικά για ντεκόρ σε πιάτα όπως φάβα
- Πλατό αλλαντικών
- Μέσα σε σαλάτες
Tips:
- Δοκιμάστε να το συνοδεύσετε με ποτά
Καπαρόμηλα μέσα σε ξύδι από κρασί.
Συστατικά: κάπαρη, ξύδι από κρασί, αρωματικά βότανα, ζάχαρη, αλάτι
Χρήσεις:
Tips:
Βάρος | 1600 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο βάζο |
Η πεπερονάτα αυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της περιοχής του Piemonte με κόκκινες και κίτρινες πιπεριές μαγειρεμένες με κρεμμύδι, ντομάτα και μπαχαρικά.
Κρεμμυδάκια τύπου Borettane μαγειρεμένα και μαριναρισμένα σε aceto balsamico.
Κρεμμύδια τύπου Borettane μαγειρεμένα και μαριναρισμένα σε λευκό ξύδι από κρασί.