Συστατικά: φιλέτα αντζούγιας 30%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φουντούκια Piemonte IGP 23%, κακάο, φυτικές ίνες, φυσική γεύση, αλάτι, νερό, ζάχαρη
Χρήσεις:
- Ρύζι
- Κρέας
- Θαλασσινά
- Κολοκύθα
- Πουρέ μανιταριών
27,80 €
Ο συνδυασμός του φουντουκιού από τα βουνά του Πιεμόντε και της αντζούγιας από τη θάλασσα της Κανταμπρίας, δημιουργούν ένα πρωτότυπο συνδυασμό που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.
Συστατικά: φιλέτα αντζούγιας 30%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φουντούκια Piemonte IGP 23%, κακάο, φυτικές ίνες, φυσική γεύση, αλάτι, νερό, ζάχαρη
Χρήσεις:
Βάρος | 390 g |
---|---|
Είδος συσκευασίας | Γυάλινο |
Η λέξη Gomasio προέρεχεται από τις Ιαπωνικές λέξεις Goma (σουσάμι) και shio (αλάτι). Αυτό το gomasio θα σας δώσει μια θαλασσινή νότα στα πιάτα, από το μαρούλι της θάλασσας, καθώς και την άισθηση του καβουρδίσματος από το τοστρισμένο φαγόπυρο.
Ο συνδυασμός των αρωματικών βοτάνων και της αντζούγιας από τη θάλασσα της Κανταμπρίας, δημιουργούν ένα πρωτότυπο συνδυασμό που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.
Ο γάρος ή garum είναι το απόσταγμα της αντζούγιας με χοντρό αλάτι. Αρχαία ελληνική συνταγή που χρησιμοποιείται ως φυσικός ζωμός για την ενίσχυση των συνταγών σας.
Αυτό το μείγμα αφυδατωμένων φυκιών έχει πάρα πολλές χρήσεις.